Follow to the Other Lane

Igår när jag satt och försökte komma på något att måla på Beauty Bandit från H&M kom jag fram till att jag ville göra något enkelt, men färgglatt. Det här är vad jag åstadkom.





Jag känner fortfarande att jag är i någon slags nageltorka. Blir inte nöjd med något jag målar längre. Jag undrar om jag faktiskt har blivit sämre, eller om jag bara har fått upp ögonen för mer avancerad nail art nu och jämför mig med de som är riktigt duktiga. Den här är det egentligen inget större fel på, förutom lite kladdigt här och där (min Seche Vite börjar ta slut, har gjort en storbeställning på sex lack nu, från USA, så hoppas de inte tar flera veckor på sig att komma), men jag gillade inte färgkombinationen när det blev färdigt. När jag hade lacken framme i handen tyckte jag det såg ut som en bra kombo (White Orchid från Kicks, Teeny Bikini från Orly och svart från Rio), men nu tänker jag bara på pokémon när jag ser det vita, röda och svarta.

Ibland är det verkligen irriterande hur vissa koncept kan förstöra snygga färgkombinationer. Att inte kunna använda vitt, rött och svart utan att komma och tänka på pokémon. Jag gjorde en design jag verkligen gillade på nagelhjulen för ett par månader sen, med lite skimrande färger. Vet inte hur många det var som tyckte det liknade en "classy pokémon-boll". Den likheten såg jag inte förrän folk sa det, men nu ser jag förstås pokémon i dessa också. Har ingenting emot pokémon egentligen. När jag var typ 11 gillade jag det lite i hemlighet. Såg det hos en kompis någon gång. Men i alla fall, det stör mig lite när mina designer liknar något jag verkligen inte siktade på.

Kommentarer
Postat av: Nail Nerd

I'm in love with this! The colors and the black lines and dots all play so nicely with each other, brava!

2012-01-24 @ 06:43:41
URL: http://nailnerd.com
Postat av: Hanna

Fina!

2012-01-24 @ 21:37:59
URL: http://happyfacesnails,blogg.se
Postat av: Hanna

Fina!

2012-01-24 @ 21:38:03
URL: http://happyfacesnails,blogg.se
Postat av: Hanna

Fina!:)

2012-01-24 @ 21:38:07
URL: http://happyfacesnails,blogg.se
Postat av: Hanna

Fina!:)

2012-01-24 @ 21:38:23
URL: http://happyfacesnails,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0