Green with flowers
Nu ni, nu har jag lagt ner lite jobb på't. Två olika gröna nyanser som bakgrund, och så röda blommor samt striping tape.

Grundade med tre lager av Viva la divas nr 63 över hela nageln. Sedan duttade jag på Isadoras nr 74 Magic Green på ungefär halva nageln med en svamp; vilken vanlig tvättsvamp som helst går bra. Man får ha lite tålamod med duttandet; dutta ett tunt lager, låt torka, dutta på lite till, torka, osv. Ni fattar poängen. Om man tar för mycket med en gång innan det har torkat tar man bara bort den andra färgen, så se till att ha gott om tid. Lägg på mer tills du har fått en nyans du gillar :)

Den röda linjen är s.k. striping tape, tunn tunn färgad tejp som kan köpas t.ex. på nätet. Mycket smidigt, men knepigt att få det att fästa ordentligt längst ut i kanten, det har tyvärr redan lossnat lite. Men det är första gången jag använder det, så övning får väl ge färdighet :). Blommorna har målats med en röd nail art pen från Rio Nail Art, och likaså de vita prickarna i mitten på blomman.

Om jag får säga det själv så tycker jag det ser oförskämt trevligt ut ^^


Har nu även ignorerat min snålhet och köpt ett kombinerat bas/överlack, Start to finish från O.P.I, eftersom jag tycker att de billiga från Depend som jag vanligtvis använder lämnar lite i övrigt att önska. 195 kr kostade det, för 15 ml. Prövat en gång, men ska återkomma mer med om jag tycker att det är värt det :)

Modern ArtÅterigen har jag bara gjort ngt random för att göra ngt. Får väl säga att jag blivit lite inspirerad av sån där modern konst som alla kan måla. Men icke desto mindre, snyggt blev det.
Tre lager bakgrund i form av Maxfactors nr 14 Dazzling Blue, sedan vita streck på valfritt håll, med en vit från So Easy Stripe, och svarta överlappande med svart nail art pen från Rio Nail Art. Superenkelt :)


Har nu även fallit för frestelsen att beställa hem lite nya prylar från amazon, väntar med spänning, så kmr det upp bilder så fort grejerna har kommit :)

Impulsmålat

Och så den sista uppladdningen för dagen.
Dagens kreation är inte så genomtänkt, utan var bara något jag knepade ihop för att jag skulle ha ngt, naturellt går ju inte ;)Den blev inte så pjåkig iaf faktiskt :)

Tre lager rosa bakgrund i form av Isadoras Funky Pink. Men se upp här, många av Isadoras lack kräver flera lager för att bli snyggt, men tar rätt lång tid på sig att torka och bli så där stenhårt, så vänta gärna ett par timmar mellan lagrena, om du har tid, annars finns det risk att det blir avtryck i nagellacket.

Blåa streck med MaxFactors nr 14 Dazzling Blue.
Gröna streck med underbart glittriga Mistletoe Kisses från China Glaze.
Rödrosa prickar med BeYus nr 334.

Det duger allt ^^

Happy New Year, Happy New Year

Vad vore väl början på det nya året utan lite småtrevligt festande?

Vad passar då bättre än söta små Martiniglas? Kan tyvärr inte ta creds för heller denna kreation, utan får återigen hänvisa till en underbart trevlig nail tutorial på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=t99zGEv2NHw&playnext=1&list=PLAA7BD4080D1203CA&index=1Är i alla fall himla enkel att göra, och ser härligt festlig ut. Passar ju bra även till andra festliga tillfällen, och inte bara nyår.
Svartglittrig bas i form av BeYus nr 383.
Vita konturer av martiniglas målade med en vit nail art pen från Rio Nail Art.
Även det rosa i glasen och de utspillda dropparna är målade med vitt först, och sedan ifyllt med Depends nr 34, en härligt chockrosa nyans, som synes.

Merry christmasDet var egentligen tänkt att tomtarna och de första julgranarna skulle hålla sig till julafton, men eftersom jag jobbade med att slå in böcker i en bokhandel dagarna innan jul ökade slitaget ngt, och jag blev faktiskt tvungen att ta bort det. Körde naturella naglar en hel dag (det gör jag aldrig) och sen på julafton målade jag på nya granar (mer än en dag utan färg elr motiv klarar jag inte) på helt naturell bakgrund.

Färgerna är samma som tidigare, har lite begränsat förråd just nu eftersom jag är hemma hos mina föräldrar över jullovet, och majoriteten av mina 200 nagellack är kvar i min lägenhet på annan ort.
Anyway, den gröna Depends nr 191.
Röda kulor målade med Nail art Pen från Rio Nail Art, likaså de gula stjärnorna och den vita snöyran.
Silverstreck Lizzie Diy Nails nr 14.

Fortsätter sprida julstämning

Jultemat fortsätter

Körde så klart vidare på jultemat när julaftonen började närma sig. Tomtarna kan jag inte ta cred för, utan hittade en alldeles strålande tutorial på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=6uW-M8_aEVY

Granarna är dock egna, men hur svårt är det egentligen? :)

Färger som använts:
Silvrig bas, samt glitter på granarna, i form av Lizzie Diy Nails nr 14
Gröna granar: Depends nr 191
Rött, vitt och gult är samtliga Rio Nail Art Pens.
Tomtens ansikte är målat med en orange nyans från Stargazer.
Julgransfoten med Kiss Brush-on Nail art Bronze.
Röda rhinestones som julgranskulor, ditfästa med lite genomskinligt nagellack.

Och så ett par närbilder:Man bara måste älska det, inte sant?RSS 2.0