Frida's Little World

Här kommer den senaste lilla designen, som las ovanpå Isadoras Dazzling Ocean. Lite random fläckar i rött från La Femme nr 42 (ett av mina allra första nagellack som jag fick i födelsedagspresent typ -96). Svarta streck och prickar med Rio Nail Art Pen, och vita med So Easy Stripe.
Upptäckte när det var färdigt att det såg ut som små världskartor, därav namnet Frida's Little World..


Nu drar jag för övrigt iväg på läger i skogen i drygt två veckor, så det kommer väl komma ett par nya inlägg när jag kommer tillbaka. Ha det fint i sommarvärmen tills dess! :D

Swatch Isadora Dazzling Ocean

Här kommer en swatch på underbara, faktiskt havsfärgade, Dazzling Ocean från Isadoras nya sommarkollektion Ocean Drive. Bild tagen med blixt då det var mörkt ute vid tillfället.. Men den är ganska överensstämmande. Man kommer verkligen att tänka på typ medelhavsvatten när man ser den (inte för att jag har varit så mycket kring medelhavet, men ni hajar poängen). Blå och grön, turkos, vad man nu vill kalla den. Den är underbar i alla fall. :D Älskar att Isadora alltid kommer med så fina färger! :D

Bling Bling Tiger

Det är mycket bling bling nu. Häromdagen gjorde jag, för första gången, nagelförlängning med uv-gel på en bekant, och målade i en härlig, blingig design. Ska kanske tillägga att jag aldrig tidigare gjort en nagelförlängning eftersom jag inte har behövt, då mina egna naglar otroligt och trevligt nog är naturligt starka och långa, så några förlängningar finns det inte behov av... :)

Anyway, här kommer bild, tagen med nagelägarens mobilkamera, då jag dumt nog glömde min egen hemma.
Hela nageln målades med Isadoras Magic Frost, och sedan gjordes toppen i ett diagonalt fält med silvriga nr 14 från Lizzie Diy Nails. De två fälten separerades med en linje i silverglittrig nail art pen från Nail Star, och i det grå fältet duttades en rad svarta prickar parallellt med silverglittret, dessa med en svart nail art pen från Rio. Samma penna användes för att måla tigersträcken i det vita fältet. På med ett par rosa kristaller längs med silverglittret på tummen, långfingret och lillfingret, och så toppa med överlack från Seche Vite för att slutföra. Och vips så har du sommarens blingigaste design ;)

Bling Bling Flowers

Min goda vän Camilla kom förbi på en fika precis lagom när jag hade öppnat paketet med nagelfolier som kom på posten idag. Eftersom jag själv precis hade fixat mina egna naglar fick hon vara försöksperson. Här kommer resultatet:Visst blev det ganska nice? Hon gillade den mörklila jag hade på mina naglar, så Purple Passion från Ulta fick det bli som basfärg. På med en härlig blommig nail foil på övre tippen av nageln, och sedan kantas med ett par silvriga nagelkristaller. Blingigt värre.

Rio Nail Foils

Och så ÄNTLIGEN har mitt inköp från amazon.co.uk kommit. Det här har jag suktat efter läääänge. Rio Nail Foils var produktens namn. Går även att köpa från ellos.se eller nelly.com om man föredrar en svensk återförsäljare.
Det här är alltså folier som man kan använda på naglarna; funkar ungefär som de där fejktatueringarna man gillade så mkt som barn, ni vet sånna där man sätter mot huden och fuktar så att motivet förs över på huden? Här är det dock inte vatten man använder, utan något som kallas foil adhesive, är nästan som ett lim. Man applicerar på nageln, låter torka några minuter så att det inte är blött längre utan bara lite klibbigt, sen trycker man på folien ordentligt, och drar loss den, så har mönstret förts över till nageln. Fruktansvärt roligt :) Test kommer också snart.


Närbild på folierna:
Vet inte om det finns fler mönster eller folier att köpa till när dessa är slut... Fast tror det är ganska mycket på varje rulle, har inte kollat. Men som ni ser, 10 olika mönster i alla fall, och de är ganska nice :D


Här är en liten how-to-video på youtube: http://www.youtube.com/user/RioBeautyProducts?blend=8&ob=5#p/u/0/y3u17zsT39M

Purple Passion

Tja, ovanpå OPIs Planks a Lot la vi på lite andra härliga lila och blå nyanser:
En rand med mörklila Purple Passion från Ulta, ett billigt lack som jag tror jag köpt på Ge-kås i Ullared, eller möjligtvis på någon marknad en sommar. Har i alla fall en väldigt härlig färg. Kantade det mörklila partiet med mörkt blå glittrig nail art pen från Nail Star, och satte på ett par rosa och lila nagelkristaller på varje nagel. Enkelt och snyggt :)

Swatch OPI Planks a Lot

Som sagt, här kommer alltså en swatch på OPIs fina ljuslila Planks a Lot. Jag har inte speciellt många lila färger, så jag blev speciellt sugen på den här när jag såg den.

Första bilden med blixt:


Dagsljus, utan blixt

Andra utomhus i dagsljus, utan blixt.

Tycker som sagt himla bra om färgen. Dock får jag säga att det var lite småknepigt att måla eftersom penseln var så liten, svårt att få tillräckligt mycket färg så att det inte blir strimmigt och ojämnt. Fast det är nästan bud på att köpa den i stor flaska, men får väl kanske bli när lönen kommit efter sommaren, om den finns att få tag på då...Två lager räckte i alla fall fint för bra täckning. Kanske hade ett tredje jämnat till resultatet, men tyckte inte att det var nödvändigt då jag ändå skulle på med dekorationer och överlack senare. 

Anyway, love it.

Och ber om ursäkt för kladdet utanför, hade ingen remover till förfogande.

OPI Pirates of the Caribbean

OPI Pirates of the Caribbean

När jag och pojkvännen, samt pojkvännens kompis, åkte till Köpenhamn på ren impuls förra veckan skulle jag inte köpa nånting. Ändå lyckades jag komma hem med bland annat ett litet paket med minilack (3,75 ml/flaska) från OPIs Pirates of the Caribbean-kollektion. Från vänster till höger: Skull & Glossbones, Planks a Lot, Sparrow Me the Drama och Stranger Tides. Jag inbillade mig att 150 danska kronor var billigt för det här kitet, men så här i efterhand funderar man ju... Men hell, älskar färgerna, spec Planks a Lot som kommer som swatch i nästa inlägg... :D

Ocean Swirls

Ovanpå den där vackra himmelsblå färgen från H&M (Aquatini) fick jag för mig att marbla lite; SimpleLittePleasures på youtube har en massa bra videos som visar hur man gör, kika in här och bli inspirerad: http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U

Vänster hand:Höger hand:

Det roligaste med water marbling är att man nästan aldrig kan förutse hur nageln kommer se ut. Den mörkblå färgen som jag varierat med är Up All Night från China Glaze.

Swatch H&M Aquatini


Nu har jag alltså gjort en swatch på härligt himmelsblå Aquatini från H&M.

Denna bild är tagen med blixt:
Mycket vacker färg som får mig att tänka på molnfria sommardagar. Bra formula, räckte med två lager för full täckning, men jag blev tvungen att lägga tre eftersom jag lyckades kladda lite. Anyway, rekommenderas!

RSS 2.0