Paris Memories

I lördags fick jag ett mms från min bror med en bild på en låda med nagellack för 10kr/st på Leksakshuset. Tänkte vafan, jag kan ju använda dem till att pröva att franka om inte annat och åkte och köpte dessa tre efter jobbet. 
 
 
Jag är själv inte bekant med märket sedan tidigare, men läste t.ex. hos lelack att det svarta skulle vara bra, så tog det och två till. :) 

Kommentarer
Postat av: Gelic' nail art

Jag har jättemycket Paris Memories sen förut, eller iaf 25-30 st av dem. Bla de tre du har ovan. (Men nu kan jag inte köpa dem längre eftersom jag bytte stad) Jag tycker de har bra kvalité för de priset de har. Det enda jag inte gillar är väl egentligen borsten, den är lite för liten för mina naglar och jag får speeda på och ta väldigt mycket lack för att det ska täcka över hela nageln innan det torkar för mycket per nagel.

Svar: Aha, då misstänker jag att jag kommer ha samma problem, har ju ganska långa och stora naglar. :P Men ska pröva dem snart och se hur de funkar. :)
Honmednaglarna

2013-03-26 @ 11:32:10
URL: http://gelicnailart.blogspot.se/
Postat av: Lela

Den svarta är suverän! Ska nog ta mig en sväng förbi någon dag för att handla en flaska eller två i back-up.

Svar: Då gjorde jag ett bra köp! :) Fast tror inte det fanns så många svarta kvar, hittade bara en (fast rotade inte så mycket). :P
Honmednaglarna

2013-03-27 @ 09:54:19
URL: http://www.lelack.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0