Forget-me-not

Till KIKO:s 338 ville jag göra något väldigt enkelt, så jag bestämde mig för att återanvända en design jag gjorde för längesen. 
 
 
 
 
 
En kreativ blandning av djurmönster och bling bling. Eller? Personligen tycker jag att det är ganska snyggt, om än kändes det lite, ja faktiskt, fjortis-aktigt. Lite för ungt liksom. Inte så sofistikerat (säger en blivande 23-åring(!) med åldersnoja?!). Samtidigt är den lite lekfull så där som jag gillar. Tja, vad tycker ni? 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Såååå coolt, du göra såna snygga designs. Bra fantasi och sen är du väldigt duktig.:-)

Svar: Tack! Man får rätt mycket inspiration när man följer mycket bloggar och försöker tänka "naglar" vart man än går :)
Honmednaglarna

2013-01-11 @ 09:35:14
URL: http://www.colourit.se/
Postat av: Gelic' nail art

Jag tycker inte alls att den är barnslig, å andra sidan är jag lika gammal som dig typ och tycker också om att göra såna här saker.. ;) Jag tycker det var fint iaf. :)

Svar: Haha, tack! Man försöker väl hålla kvar vid sin ungdom lite antar jag. Fast 23 är ju egentligen inte så hemskt gammalt :) :)
Honmednaglarna

2013-01-11 @ 10:02:17
URL: http://gelicnailart.blogspot.se/
Postat av: Gelic' nail art

Heh igen, jag har just nominerat dig till ett Liebster Award! Gå in på min blogg och kika! :) Det innebär att man svarar på några frågor plus känner lite ära över nomineringen. ;P Hoppas du kommer gilla den. :)

Svar: Okej, jag ska kika på det! :)
Honmednaglarna

2013-01-11 @ 11:37:22
URL: http://gelicnailart.blogspot.se/
Postat av: Lela

Tycker inte heller den ser barnslig ut. Kanske inget man har på en Nobelmiddag men hur ofta är man på en sådan tillställning å andra sidan?;)

Svar: Haha, vad säger du, är du inte på nobelmiddag för jämnan? ;) Undra förresten vad man SKULLE ha för naglar på nobelmiddagen.. Detta får jag undersöka :)
Honmednaglarna

2013-01-11 @ 21:28:53
URL: http://www.lelack.se
Postat av: Sara / Prettypolish

Tyckte detta var riktigt fint, älskar blinget ;D Känns vårigt också, och det gillar jag! :)

Svar: Tack! Vår är skönt, det är nog den härliga pastelliga lila som gör att det känns vårigt. Jag tycker det kan bli vår snart, men vi har snö igen.. :O
Honmednaglarna

2013-01-12 @ 15:23:52
URL: http://prettypolish.blogg.se
Postat av: Sminkan

Jag tycker det var en rolig och snygg design på dig. För att få det mer "sofistikerat" kan du ju ta hexglitter istället för strass för strass är väl det som ger lite fjortiskänsla? Inte för att strass är fjortis för mig, men jag fattade det som att det var där du kände tveksamhet.

Svar: Jag vet faktiskt inte om det var just stenarna som gav mig den känslan, det var nog helheten.. Men hexglitter känns precis som du säger mer sofistikerat. Synd att jag inte har något sånt glitter. Får ta en räd på ebay när lönen kommit ;) Tack för tipset! Konstruktiv kritik är alltid uppskattat!
Honmednaglarna

2013-01-13 @ 09:44:48
URL: http://www.sminkan.com
Postat av: Lela

Nej jag är inte på Nobelmiddagen för jämnan och jag kommer förmodligen aldrig att bli inbjuden heller;) Hur går det för dig på jobbet nu, kommit igång ordentligt?

Svar: Haha, nja, det är väl kanske inte riktigt för oss vanliga dödliga.. De borde börja ta in stora nagelbloggare! (även om jag ärligt talat tycker det verkar ganska tråkigt) Fast årets nagelpris hade varit något ;) Jodå, det går väl förhållandevis bra. Pratar med supporten vart och vartannat samtal och det går ganska långsamt, men känner att ju grundligare man går igenom ärendena från början desto mer lär man sig och kan utantill sen :)
Honmednaglarna

2013-01-14 @ 20:18:12
URL: http://www.lelack.se
Postat av: Anonym

Hej!
Var har du köpt pärlorna? :)

Svar: Dessa tror jag att jag köpt på ebay.. Men finns t.ex. på tradera, amazon osv. också. Faktiskt har även Kicks och Åhléns rhinestones, fast ganska mycket dyrare och i mindre förpackning..
Honmednaglarna

2013-02-20 @ 08:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0