Radiopratare

Godkväll mina vänner!
 
Jag lovade ju er en länk till radioinslaget, klicka här så kommer ni till det. Skriv gärna vad ni tycker! :) Representerar jag nagelvärlden bra? ;) 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Åhh vad duktig du var!! Det lät verkligen kanonbra! Tycker du gjorde ett kanonjobb och du representerar nagelvärlden oerhört bra. Du tog upp bra saker och nu hoppas jag att du får fler anmälningar till din kurs! Vacker nail art du gjort dagen till ära! :-)

Svar: Åh tack! :) Det gör mig glad att höra. Det var roligt faktiskt, trodde det skulle vara jobbigare att sitta där, men det kändes ganska naturligt och bra. Programledarna var bra på att få en att slappna av :)
Honmednaglarna

2013-02-18 @ 20:04:08
URL: http://www.colourit.se/
Postat av: Sleepy Elin

Vad duktig du var!!
Åh, jag vill gå på din kurs nu ju!

Svar: Tack! Haha, jag tror inte jag skulle kunna lära dig så mycket mer än det du redan kan, men tanken är ju att folk som vill pröva ska få lite tips och trix. Men visst hade det varit kul att sitta och måla tillsammans allihopa ^^
Honmednaglarna

2013-02-18 @ 21:19:19
Postat av: Annefia

Tyckte det lät både trevligt och intressant och även jag önskar att jag kunde gå på din kurs! Lite långt avstånd bara.

Svar: Ah, det är synd att vi alla bor på så olika ställen.. Tänk vad mysigt om alla nagelbloggare kunde träffas varje torsdag och sitta och måla ihop ^^
Honmednaglarna

2013-02-19 @ 02:10:46
URL: http://blogg.fialand.com/
Postat av: Nageldraken

Det låter jättebra! Vad kul att du också började med ett illgrönt lack, mitt intresse började också med ett neongrönt lack när jag var i 14-årsåldern. :-)

Svar: Det verkar vara många nagelnördar som gillar grönt. ^^ Mitt var Viva la Diva nr 56 ;) Älskar grönt och blev skitglad över det där lacket. :) Fast nu har de gjort om det eller något, för jag har ett nr 56 som är neongrönt, och ett nr 56 som är mörkgrönt..
Honmednaglarna

2013-02-19 @ 12:40:53
URL: http://nageldraken.wordpress.com
Postat av: Cactus

Jätteroligt att höra nån från "insidan" av nagelvärlden! Istället för de där trend-mode-brudarna som egentligen bara bryr sig om kläder och smink och inte vet vad de snackar om :p

Svar: Tack! Ja, jag får väl ändå hålla med! Jag är faktiskt själv inte det minsta intresserad av kläder eller smink, och absolut inte av trender, men nagelnörderi är jag rätt bra på. :)
Honmednaglarna

2013-02-19 @ 21:23:08
URL: http://cactusnailpolish.com/
Postat av: Nageldraken

Jag har tyvärr inte kvar mitt första neongröna, och jag kommer inte alls ihåg vad det var för sort, men så var jag 14 1990, så det var ett tag sedan... Det är synd, det hade varit kul att ha kvar mina första lack och bilder på manikyrerna jag gjorde då. Jag vill minnas att de var rätt pyssliga, någon gång hade jag schackrutiga naglar t ex, men jag kommer tyvärr inte ihåg så mycket av vad jag gjorde då.

Svar: Haha ah, då var det ju ett tag sen. Men imponerad över att det faktiskt fanns neongrönt redan på den tiden (själv var man precis född då..). Jag har faktiskt kvar två av mina allra första lack, från ca 1996, ett guldglittrigt av okänt märke och ett rosa från wet 'n' wild. Båda funkar fortfarande. :) Det låter som att du var upphovsmannen till nail art ;)
Honmednaglarna

2013-02-19 @ 22:42:25
URL: http://www.nageldraken.se
Postat av: Xana

Nominerade dig för Liebster Award här: http://laqlust.wordpress.com/2013/02/22/liebster-award-im-slow-like-a-snail/ :)

Svar: Tack! :) Haha, blev nominerad för ett tag sen, men fick aldrig tummen ur att vara med den gången, får försöka göra det imorgon! :)
Honmednaglarna

2013-02-22 @ 18:01:37
URL: http://laqlust.wordpress.com/
Postat av: Nageldraken

Jag blev skitglad när jag hittade det där neongröna, kommer jag ihåg. Det var nog en kvarleva av 80-talsmodet som gjorde att det fanns.
Det var faktiskt min unga faster som inspirerade mig att börja med nageldekor. Hon hade jättesnygga piercade naglar en gång när vi sågs, och efter att jag hade beundrat dem så skickade hon mig lite nageldekor som hon hade köpt åt mig. Och på den vägen är det...

Svar: Haha, det börjar visst med sånna små saker.. :) För lite sen hittade jag en liten bok med bilder på enkel nail art som jag fick av min moster när jag var kanske 11-12, den har säkert också påverkat lite även om jag hade glömt den :):)
Honmednaglarna

2013-02-23 @ 16:39:27
URL: http://www.nageldraken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0