Sälja lösnaglar

Hej mina vänner!

Ledsen att det har varit så dött här på bloggen de senaste veckorna. Naglarna har förstås blivit målade, men har haft mycket att göra på praktiken och varit trött om kvällarna när jag kommit hem. Så jag har bara inte alls känt för att sitta speciellt mycket vid datorn, och där ingår ju bloggen. Sitter ganska mycket vid dator på jobbet, så blir lite trött på det. Dessvärre har jag inga faktiska nagelinlägg idag heller. Men det kommer, när jag får lite ledigt, det lovar jag.

Jag har funderat ganska mycket på det här med nagelutbildning och så. Har en hög med kataloger liggandes, i pappersform och dataform. Främst funderar jag på hur jag ska kunna spara pengar utan att behöva sluta göra saker jag tycker om. Och sen började fundera på om jag kunde TJÄNA lite mer pengar på att göra det jag tycker om. Jag har satt upp annonser om att måla andras naglar mot betalning (till en rimlig summa) på lite anslagstavlor runt om i Lund, men jag tror folk är lite rädda för att ringa, eller så kommer de bara aldrig till skott. Gjorde samma sak när jag bodde i Växjö, och då fick jag ett par kunder, men bodde kvar så kort tid.

Sen tänkte jag på att jag har sett att andra målar lösnaglar och säljer till folk. Så det har jag funderat en hel del på. Att låta folk beställa en viss design, antingen något jag har målat tidigare, eller något de själva har sett på nätet eller liknande. I så fall skulle jag ta betalt för lösnaglarna förstås, eftersom jag skulle bli tvungen att köpa dem. Och för frakten och arbetet. Har ingen aning om vad lösnaglar kostar dock, så får fundera lite mer på priset.

Anyway. Är det någon som skulle vara intresserad av detta? Det skulle bli som ett bidrag till min nagelspecialistutbildningsfond, och så skulle man få snygga handmålade lösnaglar. :) Skriv gärna en liten kommentar om det är något du skulle vara intresserad av, eller tipsa en kompis som skulle vara intresserad.

P.S.
Tack till alla som fortsätter kika in här trots att jag inte uppdaterar så ofta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0