Life tutorial

 
På förfrågan kommer här en tutorial till den senaste designen. Hittade mitt stativ igår och satte mig och målade i morse. Tyvärr blev ljudet väldigt dåligt, så ibland hörs det inte vad jag säger, verkar som att min kamera håller på att lägga av, låter som att jag pratar genom en halsduk. :/
 
Ni ser i alla fall hur jag målar, så jag hoppas den hjälper er om ni vill försöka er på att måla samma design i alla fall. :)

Kommentarer
Postat av: nagel nybörjare!

Hej kära du.Snälla läs min blogg och kommentera dom inläggen som handlar om mina naglar.För jag vill ha tips från dig som är såååå duktig och har så fina naglar.Kolla på mina naglar och kommentera vad jag kan göra bättre och vad som är fint!Det skulle betyda massor för att jag kämpar för att bli bättre på att måla naglarna och vill ha så många tips som möjligt!
Tack på förhand,kram!
Bloggen:
http://eveochliza.devote.se

Svar: Det allra bästa tipset jag kan ge dig är att öva öva öva! Skaffa dig ett så kallat "display wheel" eller lösnaglar som du övar att måla på så fort du får en idé, följ en massa bloggar och titta på tutorials på youtube så kommer du få massvis med tips och idéer och lära dig efter hand :) Det finns tyvärr inte särskilt många genvägar, utan det bästa är att aldrig ge sig och bara fortsätta måla :) Du är redan på god väg, så sluta inte!
Honmednaglarna

2012-07-18 @ 02:19:26
URL: http://eveochliza.devote.se
Postat av: Eva Tornado

Hi! I liked your blog, it's so cute! The real beauty-blog ^^ And you are so pretty =**
Follow me on Bloglovin: Kisses From Europe
I will follow you by Google or Bloglovin ;) Let's support each other! ^^
Love&kiss!

2012-07-18 @ 19:07:25
URL: http://ko-te.com/en/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0