KIKO #389

Glad påsk gott folk! Jag har tyvärr ingen ny nail art att visa er idag heller, även om jag faktiskt slängde ihop ett par skeva kaniner (de ser mer ut som Totoro ur animen "Min granne Totoro") på naglarna idag när jag kom hem från jobbet. Ljuset har precis försvunnit dock så några bilder blir det inte förrän imorgon, och med min vanliga snabbhet lär de väl inte komma upp på bloggen förrän i slutet på veckan som tidigast. 
 
Nu ska ni få se ännu ett KIKO-lack istället! Den här gången är det snygga turkosa nr 389 jag har prövat. 
 
 
 
Den här påminner väldigt mycket om Isadoras Ocean Drive: när de står bredvid varandra i flaskorna är de identiska. Skulle tro att de är det även på nageln, men bilderna på Ocean Drive är från i somras när det var strålande solsken och de på KIKO 389 är i vintermulet eftermiddagsljus, så...
 
Jag vill minnas att jag använde två (?) lager. Formulan var inte riktigt lika kanonbra som på 359 och 338, men absolut bra. Och färgen är så fantastiskt vacker så den får höga betyg av mig! :) 

Kommentarer
Postat av: FruVesa

Tjusigt! Skriker sommar för mig.

Svar: Tycker likadant. :) Vi fick ett bakslag med massa snö nyligen så kändes skönt att försöka hjälpa våren på traven nu :)
Honmednaglarna

2013-03-31 @ 21:37:44
URL: http://fruvesa.se
Postat av: Ann-Sofie

Åhh sååå vackert!

2013-04-01 @ 13:48:14
URL: http://www.colourit.se
Postat av: Elin/Nailmanic

Vilken underbar vårfärg!

2013-04-01 @ 21:07:56
URL: http://nailmanic.se
Postat av: Lidya

Hejsan! Jätte fin blogg. Vet du var på nätet man kan köpa socker nagellack som är från märket kiko?

Svar: Hej! Ursäkta mycket sent svar! Så vitt jag vet kan man inte köpa Kiko på nätet alls. Du kan pröva på Kikos egna hemsida, men senast jag tittade fraktade de inte till Sverige. Har inte heller sett dem på ebay eller liknande tyvärr. Det bästa är att hålla utkik när man åker till sydligare länder, t.ex. Spanien, Italien o.s.v. Man kan hitta var deras butiker ligger om man går in på hemsidan http://ww.kikocosmetics.com.
Honmednaglarna

2013-05-21 @ 07:12:12
URL: http://lollipoptjejen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0