Isadora

Dessa två köpte jag också förra veckan när H&M hade kampanjpris på Isadoras lack. För den som missade det då kan jag tipsa om att Lindex har samma pris denna veckan. :)



715 Pink Lemonade och 734 Bird of Paradise.

Apropå ingenting så såg jag att Kicks hade fått in kollektionen med Isadoras magnetlack idag. 79kr/st kostade de :)

Nu har jag en hel hög med oprövade lack, så bäst att jag sätter igång och målar. ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Hejsan!

Idag när jag tog bort mitt nagellack såg jag att mina naglar hade blivit lite missfärgade, alltså lacket hade trängt ner i nageln, så nageltippen är blå just nu... Jag målade inte över igen, utan smorde in med avocado-olja. Finns det något man kan göra för att få bort det blåa eller måste jag vänta tills det har vuxit ut en ny nagel?

2012-05-22 @ 21:35:42
Postat av: honmednaglarna

Jag har själv rätt rejält missfärgade naglar... ibland försvinner det med tiden om man låter naglarna vila från nagellack lite, men oftast är det inte så mycket man kan göra åt det, det finns en del knep jag har hört om, men inte prövat alla. Man kan borsta dem med blekande tandkräm, det kan funka lite ibland, om man gör det ett par gånger. Citron och bakpulver har jag också prövat, men bara en gång, och såg ingen direkt skillnad, så det är rätt mäckigt i relation till resultat. Har också hört att man kan köpa något som kallas "corega tabs", som egentligen används för att bleka löständer. Inte provat själv, så kan inte säga något om resultatet. I nödfall kan också polera bort missfärgningen med en poleringsfil, men det är ingenting jag rekommenderar eftersom man faktiskt filar bort det översta lagret på nageln, vilket gör nageln betydligt tunnare och därmed mer skör. Det viktigaste är snarare att försöka UNDVIKA missfärgning från början. Det gör man lättast genom att alltid använda ett bra underlack, och att se till att naglarna är ordentligt återfuktade, genom att smörja dem med olja med jämna mellanrum. Torra naglar suger åt sig mer, och missfärgas därför lättare.. :)

2012-05-23 @ 11:39:27
URL: http://honmednaglarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0