Bundle Monster stamping plates

För ganska många veckor sedan nu fick jag hem ett antal stämpelplattor från Bundle Monster: de är betydligt billigare än originalet Konad och minst lika bra. Jag köpte mina från Amazon och de kom ca 1,5 vecka efter beställning. :) Jag köpte två olika paket, detta och detta. Vill minnas att jag betalade totalt 304 kronor för allihop inklusive frakt! 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lela

Oj vad du ska ha kul framöver:)

Svar: Haha ah, bara jag kommer till skott att använda dem, jag är rädd att jag ofta köper sånna här grejer och sen använder dem väldigt sällan. xD Jag har t.ex. ett antal fimos och folier som jag bara använt ett fåtal gånger.. :/
Honmednaglarna

2013-06-19 @ 11:40:25
URL: http://www.lelack.se
Postat av: Helena

Här ska det stämplas! Kul :) Jag gillar också BM plattorna.

Svar: Ah, jag hoppas jag kommer till skott att använda dem lite mer!
Honmednaglarna

2013-06-19 @ 12:04:01
URL: http://www.lackycorner.com
Postat av: Gelic' nail art

Oh, va kul! :D Inte dåligt pris där inte! Blir sugen på att köpa jag med. Men är så dålig på stämpling..Har ganska många plattor, dock inga från BM. Och har sett att många BM-möster är sååå fina. :)

Svar: Ah, jag är tyvärr inte heller så där super på stämpling, men har sett så många exempel på varianter som har varit asfina, så jag kunde inte låta bli nu. Kanonpris också som sagt, så det skulle ju inte vara helt katastrof om jag rätt inte använder dem så ofta ;)
Honmednaglarna

2013-06-19 @ 13:04:23
URL: http://gelicnailart.blogspot.se/
Postat av: Sussie

Oj vad roligt med nya leksaker :) Detta skulle jag inte tacka nej till :) Det såg ut att vara fina mönster på många av dem också. Och det är kul att se Bundle Monsters motiv, för jag tycker att Konads plattor som finns i näthandlarna är samma som man redan har sett. Vet inte hur ofta de kommer ut med nya plattor?

Svar: Japp, jag gillar verkligen Bundle Monsters motiv! Egentligen är jag mest ute efter helnagelsmotiven, fast de är visst svårast att stämpla förstås.. Jag tror att BM kommer med nya plattor varje år, Konad vet jag faktiskt inte. Däremot tycker jag Konads är så dyra, har ett par sedan innan men de kostar ju minst 50kr styck!
Honmednaglarna

2013-06-19 @ 17:58:26
URL: http://fastnaglad.blogg.se
Postat av: Annefia

Åh wow! Så mycket kul stämpelplattor! Måste testa det här jag med nån gång när jag får råd.

Svar: Ah, hoppas jag lyckas lära mig, får nog ta mig lite tid att experimentera lite!
Honmednaglarna

2013-06-20 @ 17:37:53
URL: http://blogg.fialand.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0